Diett. Ned i vekt. vektreduksjon med GB Havreklibrød. Ernæring og helse i hver smule.
Gammel Baker hjelper deg med baksten

 
Ønsket om grovere brød til eget bruk har vært drivkraften bak Gammel Baker Brødfiks


 
Gammel Baker
 
Eivind Fredriksen
Lørenskog

 
Som baker lærte jeg å bake, som produktutvikler lærte jeg alle triksene, som gammel baker ønsker jeg å dele erfaringer som kan bidra til at du lykkes bedre med hjemmebaksten din. Særlig med grovere brød som er en stor utfordring hvis du ønsker at brødet skal henge sammen og skivene fungere uten å smuldre opp.

 
Ønske om grovere brød til eget bruk har vært drivkraften for å lage GB Brødfiks. Etter mange års erfaring med bakehjelpemidler i alle varianter har jeg funnet frem til noen få råvarer som jeg selv vil benytte for å bake til meg og mine. Satt sammen i GB Brødfiks er dette et meget godt hjelpemiddel for å lykkes med grove brød og rundstykker hjemme på kjøkkenet.


Problemet For å kunne bake grove brød benytter bakerne hjelpemidler. Slike hjelpemidler har ikke vært tilgjengelig for hjemmemarkedet. Ekstra grov hjemmebakst har lett for å bli tunge brød som henger dårlig sammen og er lite egnet til skiver som skal smøres og kanskje pakkes. Det kleimer til brødkniven og smuldrer i stykker når du skjærer skiver. Og når du baker får du gjerne forskjellig resultat hver gang.
Løsningen
Gammel Baker Brødfiks
Gammel Baker Brødfiks for ekstra grove brød hjelper deg med baksten slik at du selv kan bake brød og rundstykker grovere enn grovhetsskalaen, med lite salt, uten det usunne fettet, med sunne oljer, og ikke minst uten masse E-nummer. Sunt, godt og funksjonelt. 

Ernæring og helse

Vi overøses av informasjon om hva vi skal spise, hva vi ikke skal spise, hvordan vi skal trene og hvor mye vi skal trene. Dette er ikke for amatører må vite… Hvor ble det av en smule sunn fornuft? Hvor finner jeg noe som passer for meg – over tid, ikke bare de 14 dagene jeg orker å holde på. I en travel hverdag er det en utfordring å få dette til å fungere. Blant oppskriftene til Gammel Baker kan du velge i kornslag etter ønske. Sammalt mel og hele korn inneholder en mengde av de stoffene ernæringsekspertene mener vi får for lite av. Og du kan også variere det selv ut fra tipsene fra Gammel Baker om hvordan du setter sammen ditt eget brød.

Vektreduksjon /
snu trenden

Jeg har en «yrkesskade», en stor kul som over mange år har vokst seg utover rundt navlen. Ikke noe lekkert syn og ganske tungt for å si det sånn. Vi smaker ikke på en bit av bolla når vi baker, vi spiser gjerne et par tre stykker om gangen - om du skjønner…

Til min store glede opplever jeg at når jeg spiser mitt eget ekstra grove brød jevnlig går jeg ned i vekt uten de store endringer i annen livsstil.
Går tur 2 kvelder i uken, det hjelper, men ikke nok.
Jeg skal ikke love at du vil gå ned i vekt, men det hjelper for meg. Uten andre dietter eller treningsopplegg snus trenden og jeg får hjelp av brødet jeg spiser.
Dette inspirerer til videre utvikling av for eksempel fysisk aktivitet…

Diett

Den beste dietten er den du klarer å holde.

Med Gammel Baker brød får du hjelp på veien uten å legge om spisevanene. Brød skal du jo ha likevel… Når du ser at det faktisk hjelper får du også etter hvert lyst til å gjøre noe mer. Litt mer turer ut, litt mindre ugunstig mat osv. du må styre det selv for at det skal fungere.

Lavkarbo / grovkarbo?

 Med brød som er fullt av kli og fiber får du automatisk mindre av de raske karbohydratene. Ikke lavkarbo, men Grovkarbo.


 
 Med dette som utgangspunkt ønsker Gammel Baker å presentere flere gode løsninger for sunnere bakst i tiden som kommer.  
Med deig (?) på laget kan vi sammen bidra til bedre helse og en gladere og lettere tilværelse.

Copyright@Gammel Baker